21.36

Sitter med Emy ensamma hos Charlottemed hennes brorsa. Dom andra skulle till Hjulsbromen vi ska snart hem till Emy och fira 12 slaget där:D Vi har ätit tacos, god efterrätt och kört sing star och bara pratat:D

11.15

Bye, nu drar Emy och jag snart in till stan för att ät och se om vi hittar nåra kläder till ikväll. Åker hem till Emy sen. Kommer hem imorgon:D


Naglar:)

Har precis suttit och fixat klart min naglar, tog bara 2½ timme;) Hoppas bara att dom inte förstörs imorgon när jag duschar. Kommer knappt vara hemma imorgon och kommer inte hem förrän på fredag. Så om jag inte hinner skriva nåt imorgon, Gott Nytt År:D






11.06

Ska om ett tag dra in till stan och shoppa lite små saker sen ska jag till John. Skriver mer imorgon när jag kommer hem:)


Godnatt

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig snart. Måste upp tidigt imorgon för att ska till stan och handla upp lite julklappspengar:) Måste köpa en väska, hårnålar, nagellack, sen är det säkert massor mer som jag inte kommer ihåg just nu. Sen efter det ska jag till min älskling:D Så det kommer inte vara så aktivt på bloggen imorgon.
Godnatt♥

13.10

Det blev lite sovmorgon idag ändå. Vaknade för ett tag sen. Nu är jag ensam hemma med mamma och pappa ch dom håller på att ta bort saker från köket så att vi kan tapetsera om snart:) Jag hjälpte till lite nyss men nu har jag satt mig med datrn i soffab och sitter och kollar på tv istället:)


Tröjan jag köpte i lördags


Julklappar

Här kommer lite bilder på vad jag fick i julklapp:)


Halsband av John

 
Set med olika kramer av Lucas


Läppglans och smycken av syster


Pengar av mamma, pappa, farfar, farmor, mormor & morfar
och ett presentkort i sen födelsedagspresent av min moster


Spegel & lite smink av min farbror Albin


Hårtork av mamma och pappa

17.39

Kom hem från farmor för ett tag sen. Var där och åt lunch med familjen och farbrr med familj. Noah följde med hit efter och ska sova här så det blir nog inte så lugnt här ikväll och imorgon bitti. Så sovmorgon kan jag nog glömma.

Nu sitter jag och Emy och planerar inför nyår. Får se hur det blir. Just nu är allt v har kommit fram till att Anders Bagge ska va med:D Vi måste nog va hans största fan:D


http://www.youtube.com/watch?v=xYjIOwIrmBs

http://www.youtube.com/watch?v=sWy-yNLiaJ8&NR=1

Haha, Anders Bagge in our♥

Annandan

Nu är jag hemma igen efter en mysig dag med John. Åkte in till stan vid halv tolv och va där ett tag. Köpte bara en tröja från Gina. Massor folk, inte konstigt med tanke på att mellandags rean startade idag. Kom till John typ ett. Träffa några från hans släkt och så:) Fick världens finaste halsband♥

Nu blir det nog snart att lägga sig och kolla på en film för jag är riktigt trött och ska till farmor imorgon.

Lägger in bilder sen på allt jag har fått och köpt sen:)

Hemma igen

Nu har jag varit hemma ett tag efter bion.  Det började inte direkt bra. Tydligen hade mamma bokat biljetter till bion i Stockholm och inte här i Linköping. Eller som hon säger, dem har gjort nåt fel. Så dem fick gå och kolla om det fanns nåra biljetter kvar till den här. Det fanns fem kvar, alltså perfekt till hela familjen. Men platserna va utspridda så vi fick inte sitta tillsammans. Det gjorde inte mig nåt, fick en ganska bra plats ändå.

Nu måste jag snart sova för jag ska upp vid åtta imorn för att först kolla lite på mellandags rean och sen åka till John. Det lir najs♥

Bio

Nu har vi varit och träffat släkten i Linghem och nu ska vi snart åka in till stan för att gå på bio med familjen. Skriver när jag har kommit. Om jag inte har somnat på bion vilket det är ganska stor chans att jag gör;)


Juldagen

Ligger kvar i sängen men måste snart gå upp och äta frukost och göra mig iordning. För idag klockan ett eller två, kommer inte ihåg  när, ska vi till min moster Karin och träffa släkten som vi alltid gör på Juldagen. Sen efter det blir det bio med familjen. Det har blivit en tradition att vi går och ser bio på Juldagen. I år blir det Göta Kanal 3.

dopparedan

Har haft en bra dag. Lite konstiga samtalsämnen kanske, som begagnade korvar(?). Maten var väl också ganska god. Inte jätte förtjust i julmat annars men jag fick min efterlängtade skinka=D pappa har ju tydligen bestämt sig för att det är synd om grisarna så han skulle inte köpa nån i år så han men mormor hade med sig det idag. Det blev också lite kvar som hon lämnade:D Fick också fina julklappar, mest pengar men ändå.

Morfar orkade tydligen inte vara tomte i år så det blev jag och Veronica som fick den uppgiften:p

Bilder kommer sen. Nu blir det att se klart Mamma Mia med mamma ♥

Julafton

Är det redan julafton? Tydligen. Tiden har verkligen gått fort. Det har redan gått en termin på folkunga. Det känns som om jag precis började där.

Nu är nästan all mat klar, granen är pyntad, allt är städat och nu väntar vi bara på att alla ska komma. Det blir familjen, mormor, morfar, farmor, Sven och Patrik. Kanske borde klä på mig och göra mig iordning nu för dem kommer om bara 40 minuter.

God Jul!=D


segt

Min kväll började väl kanske inte jätte bra. Internet la av, tvn funkar inte och så hade jag bara allmänt tråkigt.
Nu är det mys framför Bingotlotto(som är det enda att se) med popcorn och en kopp te:D


dan före dopparedan

Jag kommit fram till att dan före dan betyder städning. För det är vad jag har gjort nästan hela dagen. Har också börjat rensa bland alla mina tusen smycken så att det bara är att hänga upp dem när dem nya krokarna kommer upp.

Imorgon kommer farmor, Sven, mormor, morfar och Patrik hit för att fira jul. Just nu springer Veronica runt och ställer ut julpynt. Jag och mamma bara sitter och skrattar. Hon ställer ut alla saker som hon har gjort så att dem ska synas bra. Väldigt fint. Hahaha.

Imorgon ska vi ta in granen och klä den, baka och laga maten.




Utanför mitt fönster



Veronicas fina julpynt


Sovmorgon:)

Idag blev det att ta sovmorgon:D riktigt skönt. Halv två gick jag upp för att duscha. Sen frukost och nu sitter jag med vetekudde på magen och fötterna i ett fotbad med massage. Kan inte bli mycket bättre. Men snart antar jag att jag måste ta mig upp och städa:( Men inte än.

Constantine

Sitter och ser Constantine med pappa och syster. Gillar den inte så vet inte varför jag ser den igen. Men dum som jag är sitter jag här.

 


Bilder

Har suttit i flera timmar och försökt fixa några bilder i PhotoFiltre. Dem blev faktiskt riktigt bra. Men när jag skulle skriva ut dem så gick det inte för att dem var gjorde i PhotoFiltre. Jag gav nästan upp och sket i att fixa det. Men jag måste, med tanke på att det är en julklapp. Försökte i Paint men där gick de också dåligt. Det blev inte bra med texten och så. Men nu har jag äntligen lyckats, hoppas jag:D Ska bara fixa till det sista och sen försöka skriva ut. Hoppas det går:D


Stressigt

Asså fy fan vilken dag! Det började med att jag fick stressa med att äta frukost och göra mig iordning. Sen vårdcentralen för att ta bort stygnen på syster. Åkte till Ikano och köpte lite saker till rummet på Ikea. Blev ändå att va där i nån timma för att farmor och Veronica skulle handla. Sen skopunkten och Maxi. Köpte inget där.

Sen ner till stan för att hämta ut biljetterna. Farmor va extremt stressad så jag hade typ 40 minuter på mig att hämta ut biljetterna och handla klart alla julklappar. Men nu är jag iaf klar. Känns riktigt skönt.

                                        


Måndag(tidigt)

Hade tänkt att ta en lång sovmorgon idag men halv tio vaknar jag av att farmor ringer och säger att hon kan skjutsa in mig och Veronica till stan. Då slipper vi ta bussen:) Två sekunder efter att jag lagt mig i sängen igen så ringer mamma ch säger att vi måste va i stan vid elva för att då ska Vera ta bort stygnen, så det blev att ringa farmor och säga det så nu kommer hon och hämtar oss om 40 minuter.

Ska handla dem sista julklapparna, hämta ut biobiljetter oh så får jag se om jag åter ut till Ikea och köper lite nya saker till rummet.
 
Igår va vi i Kisa och lämna julkapparna, fikade lite. Sen hem och kolla på lite filmer:D

Kom just på att det bara är TRE dagar kvar till julafton. Helt sjukt vad tiden går fort. En termin har redan gått på Folkunga skolan.
Nu kanske jag borde göra mig iordning, känner inte för att åka till stan såhär.
Skriver mer sen.

Söndag

Skönt att få ha sovmorgon. Kanske inte så mycket eftersom att Lucas alltid har ljudet på högsta volum på tvn, men till tio fick jag iaf sova. Gick upp och städade lite, åt frukost, kolla på tv och sen en skön lång dusch. Nu blir det snart att städa lite till. Sen blir det Kisa för att lämna julklappar till farfar, Anneli och Albin.


Ny Blogg


Startat en ny blogg eftersom att jag tröttnade på den förra,
ska fixa lite med bloggen men tänkte bara säga ett litet God Jul i förskott







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0