trött

Jag har sovit riktigt dåligt nu när jag har varit sjuk så jag är riktigt trött nu. Ska snart gå och sova. Ska plocka fram kläder och allt tills imorgon med, så att jag får sova lite längre;) Den här veckan kommer bli ganska slapp i skolan. Nästan inga läxor och de vi har är nästan ingenting.

Den här helgen blev kanske inte den roligaste. Men nästa helg kommer bli så mycket bättre. Först va med Tua, Becca och Vera hos Becca på lördag eftermiddag/kväll. Sen bio och vara med John lördag/söndag:D

fortfarande sjuk

Va i skolan igår men mådde skit dåligt, va svimmfärdig flera gånger. Efter skolan mådde jag lite bättre så jag gick och fika med mina flickor, men mådde skit då med.

Somnade vid halv tio och gick upp tolv imorse. Har försökt bli frisk hela dagen men mår fortfarande inte bra, så jag får nog vara hemma och vila imorgon med. Hade tänkt gå på bio eller nå med John men det blir nog inte så.


Sjuk

Vet inte vad det är med blogg.se, men det är lite konstigt just nu.

Just nu sitter jag och Veronica ensamma hemma. Båda är sjuka. Inte kul att va sjuk, men ganska skönt att få vara hemma en dag. Är så himla skoltrött och så kan jag plugga lite så att jag får det gjort. Ganska svårt dock när Veronica sitter och kollar på tv här men jag försöker koncentrera mig.

Fattar verkligen ingenting i artikeln om ägarkoncentration. Är det bra eller dåligt?
Får väl försöka skriva den ändå...


16.03

Igår blev det att kolla på "Stinsen brinner", riktigt rolig va den. Lägger in bilder från den senare. Sov hos mormor och morfar men dom va inte hemma så det blev mys kväll med mig själv:D

Har pluggat lite idag, men samhällskunskapen är för jobbig. Ska försöka att iaf skriva ena delen sen:)

Teater uppstart:D

Sitter hos Ellen med hennes fina rosa mini pc:D Har precis varit och ätit och fixat lite annat:)

Ska snart gå till teatern för att ha uppstart efter lovet, kul ocyh träffa alla igen. Dom från de andra grupperna med. Sen sover jag hos mormor och morfar:D


:D

God kväll! :D /John <3

Aj...

Helt sjukt att jag redan är uppe på en söndag. Men det var knappt så at jag kom upp. Hade så himla ont i hela kroppen. Märkte igår kväll att min vänstra överarm va svullen och det är den fortfarande. Hoppas att det går ner snart. Nacken har jag också ont i, och benen, ryggen och på lite mer ställen. Men kul var det.:D

Nu ska jag fortsätta städa undan lite och sen hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ska kolla lite på stan och sen åker jag he till John och sen senare ikväll kommer mina fina tjejer dit. Ska kolla på film och lite sånt. Haha, får se om det blir som Klara vill, att vi ser Madagaskar 2;)


I pulkabacken:D

Här kommer lite fina bilder från idrotten idag:D





Haha, så här fin och snöig blev men efter att ha åkt plastpåse med crazy Klara;)


Fredag

Idag hade vi nog roligaste idrotts lektionen på vädigt väldigt länge:D Man fick välja på att gå och ha en vanlig lektion och köra innebandy eller gå till Valla och åka pulka. Lätt val:D

Haha, det började med att Eller blev levande bowlingklot och nåra andra käglor. Hon kom med världens fart ner för backen och vi hade ställt upp oss på en rad för fotografering och dom märkte Ellen lite för sent. Som tur va var det inte jag iaf;)

Fast jag blev också skadad, kommer ha ett antal blåmärken imorgon. Jag och Klara åkte tillsammans på en sopsäck och fy fan vad snabbt det gick:) Sen tyckte Klara att vi skulle åka i den längsta och brantaste backen med ett stort gupp i mitten. Herregud vad vi flög. Fick med det på film men jag kan inte ladda in filmer på datorn:(

Nu blir det snart att sätta sig framför tvn. Och imorn blir det filmkväll hos John med girlsen:D


Kärlek på dessa tjejer <3


11 timmar...

Jag tror jag har blivit galen. Jag har alltså suttit och pluggat i elva timmar sammanlagt idag. Det är måste vara rekord med ett antal timmar;)

Nu är jag mest trött och vill sova och vila upp mig till provet imorgon. Men jag tror att jag lägger mig i sängen och läser igenom mina 17 sidor med anteckningar som jag har skrivit om miljöförstöring och energi. Hoppas att jag iaf får G. Men det tror jag. Hoppas egentligen på MVG men det känns inte om att det blir så.

Nu ska jag gå och packa ner mina gympa kläder, tror vi skulle köra box imorgon. Jag käner mer för...avslappning;)


plugg...

Bara en lektion idag, tummen upp på det:D

Hade bara spanska, så jag slutade vid 9.10. Men jag och Linn satt kvar i biblioteket i tre timmar och pluggade, duktiga som vi är;)

Nu ska jag sätta mig i soffan och plugga ännu mer:)


21.53

Helt sjukt vad segt det är att komma tillbaka till skolan efter ett lov. Jag är skoltrött efter bara några dagar. Har iaf försökt plugga lite nu på eftermiddagen och kvällen. Lite jobbigt eftersom att jag typ inte fattar nåt. Så det blir nog att gå på Nk lektionen imorgon ändå, den är frivillig om man vill komma och få hjälp med sakerna man ska kunna till provet. Så det känns som att jag borde gå.

Imorgon, är det som varje onsdag på höst-termnen, håltimma i fem timmar. Så då ska jag försöka sätta mig i biblioteket och plugga till alla läxor och prov. Får se om det är någon annan som också ska stana eller om jag blir ensam:)

Nu blir det nog snart att sova. Ska försöka att plugga lite till och sen fixa till två naglar som jag råkade pilla bort lite på;)

22.11

Känner mig väldigt seg idag. Haha första delen av dagen va jag jätte flumm, förmodligen pga att jag va trött. Men sen helt plötsligt till historian bara vände det och jag fick verkligen kämpa med att hålla ögonen öppna. Tog bussen hem och har legat i sängen och kollat på tv och pluggat hela eftermiddagen och kvällen. Börjar känna mig förkyld med. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Man missar ju så himla mycket i skolan. Men nu ska jag gå och krypa ner i sängen igen:)
Godnatt♥

21.42

Ska snart gå in på mitt rum och packa väskan tills imorgon och sen ta fram kläder. Sen är det nog sängen som gäller. Är så himla trött så om jag inte lägger mig snart kommer jag aldrig kunna gå upp imorgon.
Godnatt♥


15.00

Segt med skola igen, redan andra veckan har vi två prov och iaf en läxa. Så tänkte faktiskt sätta mig och plugga ett tag snart.

Helgen har varit riktigt bra:) Började med att åka till John igår förmiddag. Vid sju åkte vi in till Resecentrum för att möta Linn och sen åka till Frida:) Det blev en riktigt rolig kväll, och en riktigt rolig Klara;) Sen lite efter elva gick jag, Linn och John till bussen igen för att åka hem. Det va riktigt kallt eftersom att jag fortfarande hade blöta fötter efter att ha sprungit i bara strumporna i snön;) Det va riktigt skönt att kunna lägga sig i Johns kalla säng till slut. Värd kväll:D:D 


Lilly


Johanna & Lilly


                                    

                                  




Bilder från lovet:)

Här kommer lite bilder från lovet, som snart är slut. Endast några få timmar kvar av lovet:( imorgon är det tillbaka till skolan. Jag har också klippt mig och färgat håret idag men bilder från det kommer senare.
Det är inte jätte bra kvalité på bilderna för alla är ´tagen med min mobil:(


Fika hos farfar, Anneli och Albin:)



Mamma, pappa och Lucas hos farfar


Jag på Julafton



Julafton



Vera och jag som tomtar;)



Emy och jag hittade fina jackor på jc;) (nyår)





God mat på Steves (nyår)


Emy fiskar sugrör i colan (nyår)


Vi hitta en ren inne på hemköp:P (nyår)


Jag på nyår


Emy och Charlotte på nyår hemma hos Charlotte


Raketer hos Emy (nyår)


21.00

Känner att jag kanske har varit lite dålig på att uppdatera den senaste veckan;) Men jag har faktiskt (konstigt nog) inte suttit så mycket vid datorn:)

Tänkte lägga in lite bilder på allt som har hänt den senaste tiden imorgon. Ska även klippa mig och färga håret. Har dock inte riktigt bestämt hur jag ska klippa mig än. Vi får helt enkelt vänta och se hur det blir;)

Happy New Year!

Sitter i knät på Emusch:D Pratar med en kåtbock på facebook, trevligt;) Haft massa kul med tjejerna idag, lägger in lite bilder imorgon när jag kommer hem:)

Nu ska jag och Emy snart gå ner till stugan vi ska sova i.
 
Byee ♥


RSS 2.0